ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Aς βγει ο Γιάνης να με κατακεραυνώσει…


*
Και ξεκινάει, λέει, το ραδιόφωνο του ΜέΡΑ25 με ακυκλοφόρητο έργο του Μπράιαν Ίνο και παθαίνουμε όλοι και όλες την πλακάρα μας!
* Γιατί όχι ρε παιδιά, δεν είναι παράλογο, ούτε απίθανο είναι. Κολλητάρια είναι ο Μπράιαν με τον Γιάνη μας, πολύ θέλει να τον ψήσει ο Έλληνας τον Εγγλέζο να μας κάνει τη χάρη; Καλύτερος ήταν.. δηλαδή ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, που είχε γράψει τη μουσική για τις ειδήσεις της ΕΡΤ;
* Πέρα από πλάκα όμως, οφείλω να σημειώσω ότι σήμερα στις δώδεκα το μεσημέρι ξεκινάει (ξεκίνησε για όσους και όσες το διαβάζετε πιο αργά) το Web Radio του «Ράδιο ΜέΡΑ» με το «Μαγκαζίνο του Ράδιο ΜέΡΑ».
Το οποίο «Ράδιο ΜέΡΑ» θα είναι ένα «ανυπάκουο ραδιόφωνο» (κλοπυράιτ ράιτ θρου από ΚΚΕ!) και θα αποτελεί τη δυνατή φωνή των στελεχών και των φίλων του ΜέΡΑ25. Επίσης, όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση:
«Σίγουρα θα γίνει ο “αχώριστος σύντροφος” των “αντιπάλων” που θα χάσουν τον ύπνο τους»!
*
Γιατί το φτιάξανε όμως αυτό το διαδικτυακό ραδιόφωνο;

Όπως λένε οι ίδιοι:
«Αντιμετωπίζουμε έναν συστημικό αποκλεισμό από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ολιγαρχίας. Η προσπάθεια φίμωσης της ριζοσπαστικής και ανατρεπτικής φωνής του ΜέΡΑ25, είναι εξόφθαλμη και τιτάνια».
Και λοιπά και λοιπά και λοιπά, εντάξει το καταλάβαμε.
* Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε κι εμείς οι ολίγον παλαιότερες καραβάνες, άμα ξεκινάς ένα καινούριο «μέσο» δεν το ανακοινώνεις τελευταία στιγμή. Παρασκευή, δηλαδή, να βγαίνει στον «αέρα» το ραδιοφωνάκι σου κι εσύ να το σκας το μυστικό την Τετάρτη. Και να μην δίνεις καν στη δημοσιότητα ούτε το πρόγραμμα ούτε τους συντελεστές του σταθμού.
Κάποιοι και κάποιες θα το λέγανε μυστικότητα, εγώ θα το αποκαλέσω προχειρότητα.
Κι ας βγει ο Γιάνης να με κατακεραυνώσει…
* Βγαίνουν, παρεμπιπτόντως, και κάτι άλλα ραδιόφωνα στα ερτζιανά αυτές τις μέρες. Δεν θα τα διαφημίσω, μιας και οι χουντάρες καλόν είναι να παραμένουν δια παντός στο χρονοντούλαπο!

 - από τη στήλη medioΠΙΛΑΦΟ του Χρήστου Ξανθάκη στο newpost