ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Της... βεντέτας


Αστραψε χθες ο νέος υφυπουργός Παιδείας, καθηγητής Αγγελος Συρίγος. Είχε αέρα πρωταγωνιστή. Οταν ήρθε η σειρά του, είπε τα του χαρτοφυλακίου του, για αιωνίους και για πειθαρχικές ποινές σε φοιτητές, αλλά δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Πεταγόταν όταν μιλούσε η υπουργός για τα ΑΕΙ, τη διέκοψε για να της υποδείξει τη σειρά αναγγελίας των ειδήσεων (πριν να μιλήσει η Ζέττα Μακρή για τη δευτεροβάθμια, να ανακοινωθεί ότι μπαίνει σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ), πήρε τον λόγο μόνος του όταν ο κ. Χρυσοχοΐδης εξηγούσε τα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης, για να εξηγήσει αυτά που ήξερε τόσο καλά εκείνος.
Οταν, δε, του ζητήθηκε να απαντήσει σε επιμέρους θέματα, όπως οι κατατακτήριες εξετάσεις, μπορεί και να του πήρε δέκα λεπτά για να καταστήσει σαφές ότι έχει «εμπειρία 19 ετών στο θέμα».
Είναι βεντέτα ξεκάθαρα. Ομως στο υπουργείο που πήγε δεν είναι απίθανο να καταλήξει θύμα κρητικής βεντέτας. Ας ρωτήσει τον προκάτοχό του για την περιορισμένη ανοχή της υπουργού.
Α.ΑΝΔΡ. / ΕφΣυν