ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Μονόστηλος και «βούλα» ο Λοβέρδος


Μικρομεσαίο, προς το μικρό, κόμμα είναι το ΚΙΝΑΛ, μικρομεσαία, προς το ελάχιστο, είναι η προβολή από τον Τύπο της αιφνιδιαστικής «καρατόμησης» Λοβέρδου από Γεννηματά. Πλην Νέων, όλες οι άλλες εφημερίδες είχαν μονόστηλο πρωτοσέλιδο «χτύπημα» ένα γεγονός που, σε άλλη περίπτωση,.. θα χαρακτηριζόταν «βόμβα» με τη γλώσσα των δημοσιογραφικών κλισέ. Τα Νέα έχουν την καθαίρεση Λοβέρδου δεύτερο θέμα, στο οποίο εκτιμούν ότι πρόκειται για «αναταράξεις στη μάχη για την ηγεσία του κόμματος» (σημ.z: Τα ΝΕΑ προβάλουν συνήθως θέματα που αφορούν το ΚΙΝΑΛ γιατί υποτίθεται οτι στηρίζονται στους πασοκογενείς αναγνώστες).
Ο αρθρογράφος των Νέων, ο Μιχάλης Μητσός, στο καθημερινό άρθρο του ψέγει τη Φώφη Γεννηματά, τόσο για την άκομψη συμπεριφορά της απέναντι στον (κομψό πολιτικά, όμως;) Βαγγέλη Βενιζέλο (ο οποίος «θυσίασε την πολιτική του καριέρα για να γλιτώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία»!) όσο και για τον τρόπο αποπομπής από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ανδρέα Λοβέρδου (ο οποίος «την περίοδο αυτή έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από την κομματική ομπρέλα λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο της Novartis»).
- περισσότερα στο Harddog ΕΔΩ