ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Κουβερτούλα πήρες;


Στιγμές απείρου κάλλους ζούμε στο άνοιγμα το σχολείων εν μέσω του δεύτερου lockdown. Σχολείο στη Χαλάστρα (Θεσσαλονίκη), στις οδηγίες προς τους γονείς, συνιστά «μια μικρή κουβερτούλα» για κάθε μικρό μαθητή καθώς «η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά».
Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν.. με χιούμορ τη σχετική οδηγία καλωσορίζοντας την επανέναρξη των μαθημάτων με φυσική παρουσία των μαθητών.
Η διευθύντρια του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους γονείς για τα μέτρα που θα ληφθούν λόγω κορονοϊού. «Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για τον λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.
► Μερικά από τα tweet υπήρξαν ιδιαίτερα ευφάνταστα:
-πηγή: efsyn