ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Συγγνώμη για τη γάτα

Ένα απρόοπτο συνέβη τη στιγμή που ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας μιλούσε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, καθώς η γάτα του αποφάσισε να... παρέμβει  μπαίνοντας στο τηλεοπτικό πλάνο. Τη στιγμή που ο καθηγητής ανέλυε το σκεπτικό του για το άνοιγμα των σχολείων εν μέσω της πανδημίας και την πιθανότητα που υπάρχει να χρειαστεί να ξανακλείσουν το..
χειμώνα, η γάτα πήδηξε πάνω στο γραφείο και μπήκε μπροστά στην κάμερα.
Ο καθηγητής έσπευσε να απομακρύνει τη γάτα, η οποία... διαμαρτυρήθηκε νιαουρίζοντας.  «Συγγνώμη για τη γάτα», είπε ο Ν. Σύψας, ενώ ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης του απάντησε:  «Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι συμπαθέστατη».
«Είναι μέλος της οικογένειάς μας», είπε ο καθηγητής την επόμενη μέρα σε συνέντευξη που έδωσε σε άλλη εκπομπή του σταθμού. Δείτε το στιγμιότυπο στο 3:55:


Σχετικά με τις τάξεις των 25 μαθητών και τις διαφωνίες των επιστημόνων ο Ν. Σύψας «άδειασε» κι αυτός τον Γκίκα Μαγιορκίνη λέγοντας πως εάν η πολιτεία έχει δυνατότητα να σπάσουν τα τμήματα ας το κάνει αλλά εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα να λειτουργήσουν ως έχουν με τα μέτρα προστσίας (μάσκες κλπ)