ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Το NCIS έρχεται στο OPEN

O έβδομος κύκλος της πολυβραβευμένης αστυνομικής σειράς NCIS έρχεται από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και καθημερινά στις 21.00 στο OPEN.
Το NCIS (Naval Criminal Investigative Service) είναι αστυνομική δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής, στην οποία πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξειδικευμένων πρακτόρων που δουλεύουν στις Ναυτικές Ποινικές.. Διερευνητικές Υπηρεσίες και οι οποίες διεξάγουν έρευνες σχετικά με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και του Σώματος των Πεζοναυτών.
Ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του, ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις δύσκολες και επικίνδυνες που πάντα έχουν να κάνουν με το Ναυτικό. Υποβρύχια που εξαφανίζονται, μυστηριώδη περιστατικά εν πλω , δολοφονίες ναυτικών είναι μερικές από τις υποθέσεις που αναλαμβάνουν. Μία ομάδα από τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους πράκτορες που όλοι μαζί όμως μπλέκουν σε περιπετειώδεις καταστάσεις γεμάτες δράση, αγωνία και αστυνομικό μυστήριο.
Στην πρεμιέρα του 7ου κύκλου ο Γκιμπς, ο Τόνι και ο Μακ Γκι αναλαμβάνουν τη ριψοκίνδυνη αποστολή να σώσουν τη Ζίβα. Όλοι μαζί επιστρέφουν στην Ουάσινγκτον, όπου η Ζίβα γίνεται μέλος της ομάδας NCIS και προσπαθεί να πάρει την αμερικάνικη υπηκοότητα.
Aυτός ο κύκλος έχει άρωμα Λατινικής Αμερικής, καθώς η ομάδα του Γκιμπς βρίσκεται ανάμεσα σ’ έναν πόλεμο μεξικανών εμπόρων ναρκωτικών. Όλα τα μέλη της ομάδας καλούνται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, που μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά δυσάρεστα αποτελέσματα…