ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Συνέντευξη Τσίπρα απόψε στην ΕΡΤ3

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην ΕΡΤ3 σήμερα, Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019, στις 22:00. Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων Γεωργίας Λοτσοπούλου και Βασίλη Πεκλάρη.
***
Φέτος συμπληρώνονται 14 χρόνια από το θάνατο του ποιητή..
Μανόλη Αναγνωστάκη και το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio-afierwmata την εκπομπή «Η περιπέτεια ενός ποιήματος - Μανόλης Αναγνωστάκης». Στο συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς «Η περιπέτεια ενός ποιήματος» σκιαγραφείται το πορτρέτο του Μανόλη Αναγνωστάκη και παρουσιάζονται τραγούδια βασισμένα στην ποίησή του και μελοποιημένα από τον Μίκη Θεοδωράκη.
***
Οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα, οι επόμενες κινήσεις Αθήνας-Λευκωσίας και Ευρωπαίων απέναντι στις προκλήσεις της Άγκυρας αλλά και τα διλήμματα, οι δημοσκοπήσεις και οι κινήσεις των μονομάχων στο δρόμο για τις κάλπες, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 στις 10 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.
***
Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης και ο υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης.
***
Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, ο υποψήφιος βουλευτής του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» στην Α΄ Αθηνών Νίκος Φίλης με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Κωστή Χατζηδάκη και η υποψήφια βουλευτής του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» στην Α΄ Αθηνών Ράνια Σβίγκου με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών Κώστα Κυρανάκη, διασταυρώνουν τα ξίφη τους για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.