ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Αποσύρθηκε άρον-άρον η καμπάνια της Domino's

«Η βραδιά των εκλογών είναι βραδιά πίτσας και η καμπάνια είχε στόχο να πετύχουμε την μεγαλύτερη έκπτωση. Γι' αυτό χρησιμοποιήσαμε ένα hashtag trend που δυστυχώς η χρήση του πήρε λάθος τροπή. Διακόπτουμε λοιπόν, την καμπάνια αφού η Domino’s ουδέποτε θα..
αναμειχθεί με πολιτικά θέματα».
Με το παραπάνω κείμενο στα σόσιαλ μιντια η Dominos ανακοίνωσε την απόσυρση της αμφιλεγόμενης καμπάνιας με τον τίτλο #erxetai_pizza, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Η διαδικτυακή καμπάνια της Dominos pizza για το βράδυ των εκλογών αποτελούσε παράφραση ενός hashtag που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από λογαριασμούς που στηρίζουν την Νέα Δημοκρατία.

Η απήχηση που είχε το hashtag μέσω της χρήσης του οποίου θα αυξανόταν η έκπτωση για παραγγελίες πίτσας στις 7 Ιουλίου, ήταν τεράστια, ωστόσο χρησιμοποιήθηκε κυρίως από πολιτικά account, ενώ υπήρξαν αντιδράσεις ακόμα και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κυρίτσης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Κι εγώ αν είχα μεγάλη αλυσίδα εστίασης, ΝΔ θα υποστήριζα. Λιγότερο χυδαία ίσως».
Λιγότερο από ένα 24ωρο αργότερα, η εταιρία ακύρωσε την εν λόγω καμπάνια.