ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Ο Χριστοφορίδης ανάγκασε τον Μπογδάνο να διαψεύσει τον Μητσοτάκη

Bίντεο

«Κυριάκο, άκου εδώ τον Μπογδάνο. Σε διαψεύδει στεγνά, δημόσια!», είναι ο τίτλος του νέου βίντεο, που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ο δημοσιογράφος (και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β Αθήνας), Γιώργος Χριστοφορίδης.
Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία που..
είχαν Χριστοφορίδης και Μπογδάνος, στην τηλεόραση του Star, όπου ο υποψήφιος της ΝΔ -για να βρει κάτι να απαντήσει στα επίσημα στοιχεία του Χριστοφορίδη για το δήθεν «πλεόνασμα» του 2014- δεν δίστασε να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΣΤΕΓΝΑ τον Πρόεδρό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδεχόμενος ότι στην ουσία κανένα πλεόνασμα δεν έβγαλαν! Είπε, συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Δεν θα απολογηθώ εγώ που δεν αφήσαμε πρωτογενές πλεόνασμα από το αίμα του Ελληνα πολίτη"! Μόνο που ο Κ. Μητσοτάκης δηλώνει περήφανος για το "γαλάζιο" πλεόνασμα σχεδόν σε ΚΑΘΕ ομιλία του!


Το βίντεο στην ουσία αποτελεί την απάντηση του Χριστοφορίδη σε προηγούμενη επίθεση του Μπογδάνου εναντίον του, στον απόηχο πάντα της κοινής τους τηλεοπτικής εμφάνισης στο Star.
Μετά την εκπομπή, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χορήγησε στο διαδίκτυο ειρωνική ανάρτηση κατά του Χριστοφορίδη, ο οποίος απάντησε με το συγκεκριμένο βίντεο, που δείχνει ξεκάθαρα τον Μπογδάνο να κινείται σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν του Προέδρου του, Κυριάκου Μητσοτάκη!
Απολύτως ενδεικτικό είναι το υστερόγραφο της ανάρτησης Χριστοφορίδη: "Υ.Γ. Το χειρότερο από όλα ξέρετε ποιο είναι; Ότι όταν διαβάσει ο Μπογδάνος αυτή την ανάρτηση, πάλι δεν θα καταλάβει το μέγεθος της γκάφας του. Γιατί, προφανώς,ο άνθρωπος βαριέται να ακούει τον Μητσοτάκη στις ομιλίες του (λογικό) και, άρα, δεν ξέρει τι λέει ο Πρόεδρός του, ακόμη και για τα βασικά και τα θεμελιώδη".