ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ν. Ηλιόπουλος: Φοβούνται το ντιμπέιτ στη ΝΔ

Κάλεσμα στη ΝΔ να μην κρύβεται και να γίνει ντιμπέιτ έστω ανάμεσα σε Αλ. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη απευθύνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Ήρθαμε και προτείναμε μία σειρά από εναλλακτικές ημερομηνίες. Σε όλες τις ημερομηνίες που πρότειναν οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις εμείς δεχθήκαμε. Απ’ ό,τι όμως φάνηκε δεν υπάρχει πρόθεση να..
γίνει το ντιμπέιτ. Οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις δε φαίνονται διατεθειμένες να ακυρώσουν κομμάτια του πολιτικού τους σχεδιασμού ώστε να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος διάλογος» ανέφερε ο Ν. Ηλιόπουλος από το περιστύλιο της Βουλής.
«Καλούμε όλο τον κόσμο να βγάλει συμπεράσματα για το ποιοι φοβούνται να γίνει προγραμματικός διάλογος ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς. Εμείς μπορούμε σε όλες τις ημερομηνίες που έχει προτείνει η ΝΔ. Την καλούμε έστω και τώρα να μην κρύβεται και να γίνει διάλογος ακόμα και ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς αφού οι υπόλοιποι δεν μπορούν να βρουν κοινή ημερομηνία» κατέληξε ο Ν. Ηλιόπουλος.