ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Η ΕφΣυν, ο Βαξεβάνης και το διαφημιστικό ένθετο της ΝΔ

Για «άθλια παραποίηση» σχετικά με το πρωτοσέλιδο της ΕφΣυν και το διαφημιστικό ένθετο της ΝΔ, κατηγορεί τον Kώστα Βαξεβάνη η εφημερίδα της Κολοκοτρώνη. Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento έγραψε στο twitter ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία (δείτε πιο κάτω):
«Ωραίο πρωτοσέλιδο έχει σήμερα η ΕΦΣΥΝ. Δεν ξέρω πόσο στοιχίζει αλλά δεν μου έχει ξανατυχει τόσα..
χρόνια, εφημερίδα να δέχεται να καλύψει το πρωτοσέλιδό της με διαφήμιση κόμματος και μάλιστα κόμματος που της κάνει επιθέσεις και την απαξιώνει».
Σε σχετικό της σημείωμα η Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρει:
« Ορισμένοι αναγνώστες μας διαμαρτυρήθηκαν για το διαφημιστικό ένθετο της Ν.Δ. στις μέσα σελίδες της εφημερίδας. Όπως έχουμε τονίσει από την πρώτη..
ημέρα της κυκλοφορίας μας, οι διαφημιστικές καταχωρίσεις είναι ευπρόσδεκτες με την αυστηρή προϋπόθεση ότι δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τη γραμμή της εφημερίδας, γεγονός που έχει αποδειχτεί στην επτάχρονη πορεία μας. Το ένθετο αυτό μπήκε και σε πολλές άλλες εφημερίδες.
Υπήρξε όμως μια άθλια παραποίηση στην οποία προέβη ο Κώστας Βαξεβάνης, προβάλλοντας μια πλαστή φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της «Εφ.Συν.». Σε αυτήν κατασκεύασε ο ίδιος ένα πρωτοσέλιδο με το ένθετο της Ν.Δ. να καλύπτει όλο το περιεχόμενο της πρώτης σελίδας.
Πρόκειται για προβοκάτσια ενάντια στην ανεξάρτητη και συνεταιριστική εφημερίδα μας και κατάφωρη παραβίαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Στις καλοπροαίρετες διαμαρτυρίες επισημαίνουμε ότι οι αναγνώστες μας έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν το πρόγραμμα της Ν.Δ. και να διαπιστώσουν όλα εκείνα που περιμένουν τους πολίτες αν αυτό το πρόγραμμα υιοθετηθεί. Καλή ανάγνωση λοιπόν και ακόμα καλύτερη ψήφο την επόμενη Κυριακή!»