ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Έμπλεξε ο Ιβάν Σαββίδης με τα media

Mε μια κίνηση-αντίγραφο της καρατόμησης όλης της διευθυντικής ομάδας του «Εθνους», η Dimera του Ιβάν Σαββίδη προχώρησε την περασμένη εβδομάδα στην εκκαθάριση σχεδόν όλης της ηγετικής ομάδας του OPEN.
Σε λίγα 24ωρα διακόπηκε η συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τζώνη Καλημέρη και τη διευθύντρια Προγράμματος Αλκηστη Μαραγκουδάκη, ενώ..
μαζί συνωστίστηκε στην έξοδο μια σειρά από στελέχη της τηλεόρασης που είχαν συνεργαστεί με τους δύο επικεφαλής.Το περίεργο δεν είναι οι αλλαγές - άλλωστε η τηλεόραση και όλα τα κανάλια θυμίζουν τα τελευταία χρόνια κινούμενη άμμο και οι ξαφνικές αλλαγές έχουν γίνει πλέον ρουτίνα. Αν εκπλήσσει κάτι στην περίπτωση του OPEN, αυτό είναι ο μαζικός χαρακτήρας των εκκαθαρίσεων, που φαίνεται ότι τείνει να μονιμοποιηθεί ως «μέθοδος Ιβάν». Γιατί τους διώχνει όλους;
(...)
Αν και υπήρχαν ψίθυροι πως κάποια στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης θα αντιδρούσε βλέποντας την επένδυσή του να μην ακολουθεί την πορεία που του είχαν περιγράψει, τελικά οι κινήσεις ήταν αστραπιαίες και ο επιχειρηματίας μόλις πριν από μερικές ημέρες ανέθεσε στους στενούς συνεργάτες του να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.
Η Αθηνά Κωνσταντίνου και ο Νίκος Κάλης είναι τα δύο πρόσωπα που αναμένεται να ανακοινωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Πρόκειται για δύο στελέχη που ανήκαν στην ομάδα του Γιάννη Λάτσιου και ανέλαβαν διοικητική θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το 2016. Επιθυμία του σταθμού είναι να τους αναθέσει το επαναλανσάρισμα του προγράμματος, το οποίο όμως θα κινηθεί σε άλλη τροχιά όχι μόνο ως προ το περιεχόμενο αλλά και ως προς τα οικονομικά μεγέθη.
- από εκτενές ρεπορτάζ στο protothema.gr (ολόκληρο ΕΔΩ)