ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Τριμερής συνάντηση για τις απολύσεις στα Μέσα του Μαρινάκη

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου και ώρα 11:00  π.μ. στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Νεφελούδη, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με την Ε.Σ.Η.Ε.Α. και με εκπροσώπους της εταιρίας «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε.», συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη..
Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας που αναφέρει πως η τριμερής πραγματοποιείται προκειμένου να συζητηθούν οι συνεχείς απολύσεις  δημοσιογράφων αλλά και η προστασία των εργασιακών σχέσεων όσων εξακολουθούν να εργάζονται.
Θυμίζουμε πως μόνο τους τελευταίους δύο μήνες από τα Μέσα που ελέγχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν απολυθεί περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι. Η ΕΣΗΕΑ σε σχετική ανακοίνωσή της για τις μαζικες απολύσεις (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ ) ανέφερε ότι πριν ακόμη συμπληρωθεί ένας χρόνος από την επαναλειτουργία των Μέσων του συγκροτήματος (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, BHMA FM, περιοδικές εκδόσεις, in.gr, tovima.gr, tanea.gr), η νέα ιδιοκτησία τροφοδοτεί το κλίμα ανασφάλειας στο σύνολο των εργαζομένων, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά την αίσθηση της απόλυτης αβεβαιότητας.