ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Η ΕΡΤ ανοίγει τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Η ΕΡΤ, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, ανοίγει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με όλο το δυναμικό του ενημερωτικού τομέα της δημόσιας τηλεόρασης μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση το ανανεωμένο καθημερινό ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1, μας μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί..

Η «ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ» συνεχίζει την άμεση και έγκυρη ενημέρωση με σεβασμό στα γεγονότα και το τηλεοπτικό κοινό. Έπειτα από μια επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα είναι και πάλι στην παρουσίαση της εκπομπής για τέσσερις ώρες, από τις 05:50 έως και τις 09:50, σ' έναν ενημερωτικό μαραθώνιο από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Μαζί του η Μαρία Αλεξάκη και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.
Στην αρχισυνταξία της εκπομπής, o Κώστας Παναγιωτόπουλος και τη σκηνοθεσία ο Χριστόφορος Γκλεζάκος.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» στις 09:50, η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Κώστας Λασκαράτος και ο Νίκος Μερτζάνης. Διαρκής καταγραφή και μετάδοση της ελληνικής και ξένης επικαιρότητας, με τις εξελίξεις σε πολιτική και οικονομία να πρωταγωνιστούν. «Απευθείας» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, στην πόλη και στο χωριό, με τα πρόσωπα της ημέρας και ό,τι σημαντικότερο συμβαίνει και απασχολεί τους τηλεθεατές.
Στην αρχισυνταξία της εκπομπής ο Θοδωρής Καρυώτης, τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Σταμούλης και τη διεύθυνση παραγωγής η Βάσω Φούρλα.

Στις 12:50 ο Κώστας Αρβανίτης δίνει μια «ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ» στα γεγονότα και στην τρέχουσα επικαιρότητα. Κάθε είδηση έχει και μια «Άλλη Διάσταση». Πέρα από τη στείρα καταγραφή των γεγονότων πάντα υπάρχει μία διαφορετική πτυχή που ξεφεύγει από την απλή ανάγνωση της ειδησεογραφίας. Η έρευνα των δημοσιογράφων και η γνώμη των ειδικών φωτίζει την «Άλλη Διάσταση» των γεγονότων και απαντά στα βασικά ερωτήματα που μας απασχολούν όλους: Τι σημαίνει κάθε είδηση; Γιατί είναι σημαντική; Πώς θα επηρεάσει τη ζωή μας; Πώς θα επηρεάσει τον κόσμο γύρω μας;
Στην αρχισυνταξία της εκπομπής ο Αλέξανδρος Κλώσσας, sτη σκηνοθεσία ο Δημήτρης Λαβράνος και στη διεύθυνση παραγωγής η Ευτυχία Μελέτη και η Τζέλικα Αθανασίου.

Από τις 16:00 έως και τις 18:00 ακολουθεί η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Μαζί της στο στούντιο σχολιάζουν την επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και ο Κώστας Αργυρός.

Τα Σαββατοκύριακα η ενημέρωση συνεχίζει δυναμικά. Από τις 06:55 έως και τις 10:00 η εκπομπή «ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» αναλύει όλη την επικαιρότητα με απευθείας συνδέσεις, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις. Ο Γιάννης Σκάλκος και η Ευρυδίκη Χάντζιου μάς ενημερώνουν για ό,τι συμβαίνει στην πολιτική, την οικονομία, την καθημερινότητα, στον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει η Χαρά Ψαθά, τη σκηνοθεσία ο Αντώνης Μπακόλας και τη διεύθυνση παραγωγής η Αλίκη Θαλασσοχώρη.