ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

Ο επιδραστικός κύριος Καρτερός

Ο Θ. Φουσκίδης (των Παραπολιτικών) απαντά στον Γ. Πετρόπουλο

Τελικά φαίνεται πως ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός, είναι τόσο επιδραστικός που δημιουργεί πολλά μίση και πολλά πάθη. Ο ιστορικός - δημοσιογράφος Γιώργος..
Πετρόπουλος έγραψε επι τούτου (δείτε ΕΔΩ) με αφορμή και το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά με τον τίτλο «Το σκοτεινό παρελθόν του Θανάση Καρτερού / Υπηρέτης πολλών αφεντάδων».
Ο Θανάσης Φουσκίδης, που υπογράφει το συγκεκριμένο δημοσίευμα των Παραπολιτικών, απάντησε μέσω fb στην κριτική Πετρόπουλου. Παραθέτουμε ολόκληρη την απάντησή του (όπως μας την έστειλε αναγνώστης):
Πριν από λίγο με πληροφόρησαν ότι ένας... Γιώργος Πετρόπουλος μπήκε στην διαδικασία να γράψει ένα μακροσκελές και ταυτόχρονα απείρως γραφικό κείμενο (σαν κι αυτά που διάβαζαν στα αμφιθέατρα οι παλαιάς κοπής ακραίοι ομοϊδεάτες του και μας έπαιρνε η νύχτα) για το σημερινό δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του Θανάση Καρτερού, το οποίο φέρει την υπογραφή μου. Κατ' αρχήν τους χαρακτηρισμούς περί αντικομμουνισμού και ακροδεξιάς τους αντιπαρέρχομαι και τους επιστρέφω στον ίδιο, που προφανώς ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία διαθέτει τα αντίστοιχα κόμπλεξ. Είναι κι αυτό άλλωστε ενδεικτικό παράδειγμα του αριστερού φασισμού που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, όπως είπε κι ένας από τους πλέον ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ που γνώρισε ποτέ η χώρα. Αναφέρομαι φυσικά στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δεν έχει, ούτε θα μπορούσε να έχει σχέση με... Πετρόπουλους και Καρτερούς.
Η Αριστερά που υπερασπίζονται και εκπροσωπούν οι προαναφερθέντες, είναι αυτή που σφιχταγκαλιάζεται χάριν της καρέκλας με τα αυθεντικά ακροδεξιά παραληρήματα τύπου Καμμένου. Είναι αυτή που αντιμετωπίζει με επικοινωνιακούς όρους τους θανάτους 100 ανθρώπων. Είναι αυτή που καταδικάζει ηθικά Έλληνες πολίτες, δίνοντας... γραμμή στη Δικαιοσύνη μέσω non paper, μόνο και μόνο επειδή δεν προσκύνησαν το μεγαλείο του Τσίπρα και της πρώτης φοράς Αριστερά. Είναι αυτή που ξεστόμισε τα χειρότερα ψέματα της μεταπολίτευσης. Είναι αυτή που λοιδορεί (καλή ώρα) εκδότες και δημοσιογράφους γιατί τολμούν να ασκήσουν κριτική και να μην κάνουν τα χατίρια στην κακομαθημένη και εξουσιομανή παρέα του Μαξίμου . Όλους αυτούς δηλαδή που καθοδηγεί ο Καρτερός και για χάρη των οποίων (και βεβαίως του εαυτού του) επιστρατεύει την πιο ελεεινή μορφή προπαγάνδας στην οποία μυήθηκε προ αμνημονεύτων ετών.
ΥΓ.1. Για την ταμπακιέρα δεν μας λέει τίποτα ο Πετρόπουλος της φιλοκυβερνητικής ΕΦΣΥΝ των 6.500 φύλλων. Για το πόσους δηλαδή... αφεντάδες υπηρέτησε το ίνδαλμά του, ο Καρτερός. Εκτός κι αν για παράδειγμα η περίοδος Σημίτη ταυτίζεται πολιτικά με την παραδοσιακή συνθηματολογία της Αριστεράς.
ΥΓ2. Το να είσαι ΚΑΠΟΙΟΣ για ΚΑΠΟΙΟΥΣ στην δική μου ηλικία είναι μάλλον θετικός οιωνός για το μέλλον. Το να είσαι όμως ανύπαρκτος στα μεσοκοπήματα και να δίνεις στίγμα ως αυτόκλητος υπερασπιστής (τσιράκι στα νέα ελληνικά) του οποιουδήποτε Καρτερού, ο οποίος τυγχάνει να έχει μια προσωρινή θέση σ’ αυτό το σάπιο και αδίστακτο πρωθυπουργικό περιβάλλον, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό.
ΥΓ3. Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός και τα... μαρούλια. Για όλους μας...
ΥΓ4. Αλήθεια, όλους αυτούς τους τύπους, «οπορτουνιστές» δεν τους αποκαλούν στους κόλπους του ΚΚΕ;