ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Πέθανε στα 33 της η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι της δημοσιογράφου, Νατάσας Βαρελά, η οποία πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 33 ετών, από διάτρηση στομάχου.
Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τη
δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ» ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα.
Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη δημοσιογράφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή.