ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Πολάκης σε Στουρνάρα: Σήκω φύγε και μην ξαναμιλήσεις!!!

Σφοδρή επίθεση εναντίον του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Facebook. Αιτία για το νέο ξέσπασμα Πολακη ήταν η συνέντευξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στην «Καθημερινή της Κυριακής όπου, με αφορμή την ολοκλήρωση του τρίτου Μνημονίου, είπε ότι..
έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο ακόμη. Μάλιστα ο Στουρνάρας προειδοποίησε ότι δεν υπάρχει περιθώριο αθέτησης των συμφωνηθέντων, καθώς τότε υπάρχει κίνδυνος να μας εγκαταλείψουν οι αγορές.
Εκεί ήταν που απασφάλισε ο Πολάκης και χαρακτήρισε τον Γιάννη Στουρνάρα μέρος του συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα, καλώντας τον να  αποχωρήσει και να μην ξαναμιλήσει.... Συγκεκριμένα ο Πολάκης έγραψε στο fb:
«ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!!!
Μια και σημερα όσο και αν στενοχωριέσαι ..
Δεν χρειαζόμαστε ούτε τις προβλέψεις σου ούτε τις συμβουλές σου!!!
Η μοναδική σου προσφορά σε αυτή τη χώρα πλέον, ειναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ...
Ανήκεις στο σύστημα που χρεωκόπησε τη χώρα ,στο σύστημα που την έβαλε στα μνημόνια και κατακρεούργησε μισθούς και δικαιώματα ,ενώ η ελίτ και Συ μαζί πλούτιζε...
Αρκετά υπονομευσες ,ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ...».