ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Αυτούς μην τους πιάνετε στο στόμα σας!

Διδακτορικά και συμπάθειες

Αγαπητοί φίλοι, αν συμπαθείτε κάποιον πολιτικό, τραπεζίτη, τεχνοκράτη μην ανεβάζετε τις σπουδές του και την ακαδημαϊκή του καριέρα, για να υποστηρίξετε ότι "αυτούς δεν πρέπει να τους πιάνουμε στο στόμα μας".
Πρώτον, γιατί εκατοντάδες πολυσπουδαγμένοι σε όλη την..
ανθρώπινη Ιστορία έχουν κάψει κόσμο και κοσμάκη, δεύτερον γιατί οι σπουδές είναι εξαιρετικό τυπικό προσόν αν δίνεις στο ΑΣΕΠ, όχι όταν κυβερνάς. Αν κυβερνώντας έχεις στείλει στην εξαθλίωση κάποια εκατομμύρια ανθρώπους και 255 διδακτορικά να έχεις συμπαθής δεν πρόκειται να γίνεις.
Θα σας έβαζα έναν κατάλογο πολυσπουδαγμένων πολιτικών ή τεχνοκρατών, τον τελευταίο αιώνα, που τα έκαναν τόσο μαντάρα, που δεν θα το κατάφερνε ούτε απόφοιτος Δημοτικού, που αποδείχθηκαν ανεπαρκείς, διεφθαρμένοι, ανίκανοι, αλλά νομίζω ότι η ανάρτηση θα ξεπερνούσε τις 5.000 λέξεις.
Προφανώς δεν είναι αρνητικό στοιχείο οι σπουδές, αλλά η πολιτική αντίληψη, η ικανότητα, η αποτελεσματικότητα και η εντιμότητα δεν είναι ευθέως ανάλογες των σπουδών.

- από το fb του Δημήτρη Σούλτα