ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Στη νέα ΕΡΤ (της ΝΔ) δεν θα έχουν θέση οι Καλφαγιάννηδες

Τι απαντάει η Πειραιώς στην ΠΟΣΠΕΡΤ - ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ κλείνει το μάτι σε απολύσεις εργαζομένων

Απάντηση στην ΠΟΣΠΕΡΤ που κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα» (δείτε ΕΔΩ) δίνει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, η οποία αναφέρει πως «στη νέα ακομμάτιστη ΕΡΤ που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η ΝΔ, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ»..
«Η ΝΔ δεν εκπλήσσεται από τη νέα παραληρηματική ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ. Όπως και από το γεγονός ότι το ΔΣ της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν δείχνει καν να ενοχλείται από τις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει εδώ και τρία χρόνια μια θράκα συνδικαλιστών η οποία αντιμετωπίζει την ΕΡΤ ως φέουδό της και δεν το κρύβει καν», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στη σημερινή ΠΟΣΠΕΡΤ τι σημαίνει αξιολόγηση. Πόσο μάλλον αμεροληψία στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές Επειδή, όμως, οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κυρ. Μητσοτάκη ότι δεν θα απολυθεί κανείς από το μόνιμο προσωπικό της ΕΡΤ προκάλεσαν την εύλογη αγανάκτηση όσων τηλεθεατών έχουν απομείνει να παρακολουθούν -έστω και τυχαία στο ζάπινγκ- το όργιο της Συριζαϊκής προπαγάνδας, οφείλουμε μια αυτονόητη διευκρίνιση:
Στη νέα ακομμάτιστη ΕΡΤ που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η ΝΔ, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες απαιτούν να έχουν μια δημόσια τηλεόραση πολυφωνική και η ΝΔ δεσμεύεται ότι θα την απολαμβάνουν πολύ σύντομα και μάλιστα με πολύ μικρότερο κόστος», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης
», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: 
Η Ν.Δ. δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει ότι επιθυμεί μια ΕΡΤ παρία του τηλεοπτικού τοπίου, που θα υπάρχει μόνο για να της κλέβουν τα πλάνα οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Μια ΕΡΤ που δεν θα μπορεί να προσφέρει ούτε μυθοπλασία ούτε πρωτότυπο πρόγραμμα, ούτε αθλητισμό στους Έλληνες πολίτες. Και βέβαια η Ν.Δ. δεν θα μπορούσε παρά να κλείνει το μάτι σε απολύσεις εργαζομένων, που είναι και η βασική της επιδίωξη, όπως έδειξε και το πρόσφατο παρελθόν.