ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Ούτε τα στοιχειώδη...

Οι καλεσμένοι της εκπομπής (Ανδρίτσου - Σταθόπουλου) «magazino» του ΣΚΑΪ, Παντελής Καψής και Αντρέας Παπαδόπουλος είχαν αρχίσει την συζήτηση στο γνωστό μοτίβο: Πόσο διχαστικός ήταν ο λόγος του Τσίπρα και τι μεγάλη απρέπεια ήταν αυτή να επιτεθεί στους τραπεζίτες Παπαδήμο και Στουρνάρα.
Ο εκ των παρουσιαστών..
Σωτήρης Σταθόπουλος πήρε φόρα για να τους υπερκεράσει: Γιατί τόσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει τον κ. Στουρνάρα; Να σας πω εγώ. Θέλει να έχει έναν εχθρό και να τον βαράει συνεχώς. Έναν εύκολο στόχο.
Έμειναν κόκαλο οι καλεσμένοι. Που προφανώς ήξεραν οτι τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος δεν μπορεί να τον αλλάξει κανείς, πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.
Ο κ. Στουρνάρας, υπουργός του Σαμαρά, διορίστηκε στη θέση αυτή το '14 από τον κ. Σαμαρά. Και η θητεία του είναι εξαετής.
Πολύ θα 'θελε ο ΣΥΡΙΖΑ να τον διώξει. Αλλά δεν μπορεί. Ο Σταθόπουλος, μολονότι κάνει πολιτικό ρεπορτάζ, το αγνοούσε αυτό. Οι Καψής και Παπαδόπουλος που το γνώριζαν έκαναν το κορόιδο, για να μην τον εκθέσουν. Αλλά, εις βάρος της ενημέρωσης των τηλεθεατών...

- από το nonews-news