ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

∆ιεκδικεί ξανά κανάλι εθνικής εµβέλειας ο Φίλιππος Βρυώνης

∆εν το βάζει κάτω ο Φίλιππος Βρυώνης στην προσπάθειά του να αποκτήσει άδεια τηλεοπτικού σταθµού εθνικής εµβέλειας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός διαφηµιστής και τηλεορασάνθρωπος ετοιµάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον µε νέα εταιρεία για µία από τις δύο τηλεοπτικές άδειες γενικού περιεχοµένου που παραµένουν «ορφανές»..
Ο αρµόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, είναι υποχρεωµένος, εφόσον εκδηλωθεί έµπρακτο ενδιαφέρον από κάποιον ενδιαφερόµενο, να προκηρύξει τη µία ή και τις δύο τηλεοπτικές άδειες από τις επτά που προβλέπει ο νόµος ότι µπορούν να δοθούν.
Τη µία από αυτές διεκδίκησε ήδη ο Φίλιππος Βρυώνης, αλλά δεν κατάφερε να την εξασφαλίσει. Η αίτηση της εταιρείας Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε. απορρίφθηκε τον Ιούνιο από το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. To ΕΣΡ είχε ζητήσει από τον Φίλιππο Βρυώνη να προσκοµίσει στοιχεία από τα οποία θα προέκυπτε η πλήρης εξόφληση µε τραπεζικό δανεισµό του συνολικού πιστωµένου τιµήµατος, για τη µεταβίβαση των µετοχών της M.P.J. Holdings LTD από την εταιρία A-ORIZON Media LTD στη Martine-Nadine Bolle. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη και η Τηλεοπτική Ελληνική έµεινε οριστικά εκτός αδειών.
Ο κ. Βρυώνης έχει ήδη έτοιµο ένα µεγάλο µέρος της υποδοµής για τηλεοπτικό σταθµό εθνικής εµβέλειας και µια σειρά από συνεργάτες στον ενηµερωτικό και ψυχαγωγικό τοµέα που µπορούν να τον στελεχώσουν, καθώς οι πιο πολλοί από αυτούς εργάζονται στο Νέο Κανάλι, που είναι ιδιοκτησίας του.
- πηγή: Secret / parapolitika