ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Unfollow: εξώδικο στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

To περιοδικό Unfollow και ο υπευθυνος έκδοσης Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος έστειλαν εξώδικο στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στο σάιτ του περιοδικού αναφέρουν μεταξύ άλλων:
"Ελπίζαμε ότι αφήνοντας λίγο χρόνο να περάσει, και μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσής μας της 5ης Ιανουαρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συνειδητοποιούσε ότι οφείλει να ανακαλέσει τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε εναντίον μας εμφανιζόμενη σε ΜΜΕ. Δεν το έπραξε. Αντιθέτως, εξακολουθεί, με αυξανόμενη ένταση, να διαδίδει από τα ΜΜΕ κατασκευασμένα και.. ψευδή γεγονότα κατά κύριο λόγο για τον υπεύθυνο έκδοσης του περιοδικού, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, αλλά και για άλλους συντελεστές του UNFOLLOW, καθώς και για άλλα πρόσωπα που σχετίζονται είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά μαζί μας.
Ως εκ τούτου, καλούμε για ακόμη μία φορά, δημόσια, την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ανακαλέσει και να αποσύρει τις ανυπόστατες κατηγορίες της περί δήθεν δωροδοκίας τριών συνεργατών της και απόπειρας δωροδοκίας ενός ακόμη. Και δηλώνουμε ότι ο υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού μας είναι υποχρεωμένος να κάνει χρήση των μέσων που του παρέχει η Δικαιοσύνη για να προστατέψει την προσωπική και επαγγελματική τιμή και υπόληψή του. Το εξώδικο του Λ. Χαραλαμπόπουλου επιδόθηκε προ ολίγου."