ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Τσίπρας: 'Αλλο η ελευθερία του Τύπου και άλλο η ασυδοσία της διαπλοκής

«Ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα» τιτλοφορείται η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προς την «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου εμφανίζεται κατηγορηματικός ως προς τη λήψη νέων μέτρων υποστηρίζοντας πως «δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον» απαντώντας στις πιέσεις μερίδας των εταίρων. Η συνέντευξη Τσίπρα ερχεται ακριβώς με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός απαντά στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για την υπογραφή του μνημονίου και το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, τις διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση, τις συμμαχίες στην Ευρώπη, τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην συνέντευξή του στην «Εφ.Συν.» ο πρωθυπουργός, σχετικά με τον Κυρ. Μητσοτάκη αναφέρει:..
«Αυτό που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης είναι ότι θα τα δεχτεί όλα και ακόμη περισσότερα από όσα ζητούν οι πιο ακραίοι από τους δανειστές. Δηλαδή "σοκ και δέος" για τους οικονομικά ασθενέστερους και τους συνταξιούχους. Φάνηκε, άλλωστε, αυτό και με τη στάση του στην ψηφοφορία για τη 13η σύνταξη. Προτιμά να ασκεί αντιπολίτευση μέσω Instagram» λέει για τον πρόεδρο της ΝΔ αφού, όπως σημειώνει, δεν έχει κάνει ούτε μία ερώτηση για την «Ώρα του πρωθυπουργού». Ενώ για το «μέτωπο» της κυβέρνησης με μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης ο Τσίπρας αναφέρει: «'Αλλο η ελευθερία του Τύπου και άλλο η ασυδοσία της διαπλοκής».