ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Real fm: ένας «θείος» φεύγει, ένας άλλος έρχεται

Tην τελευταία του εκπομπή στον ραδιοσταθμό Real fm έκανε την Παρασκευή ο Γιώργος Τράγκας που ευχαρίστησε τον Νίκο Χατζηνικολάου γράφοντας στο facebook: «Έληξε σήμερα το συμβόλαιο και η συνεργασία μου με τον Real Fm. Δεν το ανανέωσα. Μετά από 15 χρόνια στενής συνεργασίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου (10 χρόνια στον Real) τον ευχαριστώ θερμότατα και του εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα ο Real Fm ήταν μία περίοδος από τις καλύτερες της πολύχρονης καριέρας μου».
Από την πλευρά του ο ραδιοσταθμός σε σχετική ανακοίνωση για τον «θείο» Γιώργο Τράγκα αναφέρει: «Σήμερα ολοκληρώνεται μετά από 10 χρόνια ανελλιπούς ραδιοφωνικής παρουσίας του στον Real FM, το συμβόλαιο συνεργασίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα με τον σταθμό. Ο..
Real FM τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του».
Στη θέση του Γιώργου Τράγκα στο πρωινό 8 με 10 πηγαίνει ο Νίκος Στραβελάκης (πασπαρτού) και στη θέση Στραβελάκη τα απογεύματα ξεκινάει εκπομπές, ο έτερος «θείος» Πέτρος Κωστόπουλος(!) που εντάχθηκε στο δυναμικό του Real Fm. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον σταθμό, η εκπομπή του Κωστόπουλου θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 15:30 έως τις 17:00.