ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Γιουχάισαν τον Πρετεντέρη στο Κολωνάκι

UPD Tι λέει ο ίδιος και τι ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του μπαρ Τ5

Στο πολυσύχναστο all day bar του Κολωνακίου «T5», στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ, βρισκόταν αργά το βράδυ χθες (Τρίτη) με την παρέα του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.
Κάποια στιγμή, γύρω στις 11 η ώρα, όμως προκλήθηκε αναστάτωση.
Όπως έγραψε το Press-Gr, μια ομάδα περίπου πέντε νεαρών θαμώνων -καθ όλα ήσυχων και σοβαρών μέχρι εκείνη τη στιγμή- μόλις τον είδε, άρχισε να τον αποδοκιμάζει με εκφράσεις που αφορούσαν τόσο την τρόικα όσο και το πούρο που κάπνιζε ο δημοσιογράφος ("με την πουράκλα σου..." όπως ακούστηκε να του λένε) με..
αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.
Χρειάστηκε να παρέμβουν οι άνθρωποι του «T5» για να απομακρυνθούν οι νεαροί και να εκτονωθεί η κατάσταση...
UPD
** O υπεύθυνος του εν λόγω καταστήματος, όπως γράφει η «δημοκρατία» έσπευσε να επισημάνει ότι δεν προκλήθηκε ποτέ αναστάτωση στο μαγαζί με «πρωταγωνιστές» τον κ. Πρετεντέρη και νεαρούς. «Δεν έγινε κανένα επεισόδιο στον χώρο μας με τον Γιάννη Πρετεντέρη» σχολίαζε, χθες, χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του μπαρ, αφήνοντας ωστόσο, εμμέσως, ανοιχτό το ενδεχόμενο το επεισόδιο να εκτυλίχθηκε σε άλλο κατάστημα ή σημείο.
«Βέβαια, ξέρετε ότι στην Τσακάλωφ υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά...» ήταν η σχετική... τοποθέτησή του. Πάντως, πηγές και από το φιλικό περιβάλλον του δημοσιογράφου διέψευσαν όσα δημοσιοποιήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι ο  Πρετεντέρης ουδέποτε δέχθηκε επίθεση.

**O Γιάννης Πρετεντέρης απάντησε, μέσω του λογαριασμού της εκπομπής του "Ανατροπή" στο twitter : «Επειδη διακινουνται κάτι π@παρες προφανως ειναι π@παρες και χαρακτηρίζουν όσους τις γράφουν και τις διακινούν».