ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Η απόλυση...

Τα συνηθίζει αυτά ο μιντιακός όμιλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου... Παρόμοια κρούσματα έχουν σημειωθεί και στο πρόσφατο παρελθόν με κάποιους να καταγγέλλουν τα «μαντρόσκυλα» της διοίκησης που το παίζουν και «δημοσιογράφοι».
Αντιγράφουμε από το fb του δημοσιογράφου Κώστα Κυριακόπουλου, μεχρι πρότινος διευθυντή σύνταξης του CNN Greece, που απολύθηκε από την DPG Digital Media καταγγέλλοντας ότι ο όμιλος επέδειξε την προσβλητικότερη συμπεριφορά που θα μπορούσε εις βάρος του, μετά από 25 χρόνια δημοσιογραφίας:
Η ΑΠΟΛΥΣΗ
Την περασμένη Τετάρτη, το απόγευμα, μια νεαρή κοπέλα με κάλεσε στα κεντρικά γραφεία της DPG Digital Media στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, για να μου πει..
με φοβισμένο ύφος ότι "λύεται η συνεργασία μου με το CNN Greece για λόγους μείωσης των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας...", μόλις έξι μήνες μετά από την έναρξη της συνεργασίας μας από τη θέση του διευθυντή σύνταξης. Είχαμε έναν μονομερώς έντονο διάλογο, σχετικά με τις αιτίες, κατά τη διάρκεια του οποίου η συγκεκριμένη κοπέλα με κοιτούσε με απλανές βλέμμα χωρίς να μου δώσει την οποιαδήποτε λογική εξήγηση. Μιλούσε σαν ρομποτάκι. Κανένα επιχείρημα. Μετά από το σοκ και όλα όσα συνοδεύουν μιαν απόλυση την αναζήτησα στο FB. Την είδα να φωτογραφίζεται με λουλούδια, άλλα να τα κρατάει, άλλα να τα φυσάει. Τη λυπήθηκα, την κακομοίρα. Δεν δημοσιοποιώ το όνομά της γιατί σε αντίθεση με τον συγκεκριμένο όμιλο, θέλω να σέβομαι τους ανθρώπους...Το σημαντικότερο είναι ότι ο συγκεκριμένος όμιλος επέδειξε την προσβλητικότερη συμπεριφορά που θα μπορούσε εις βάρος μου, μετά από 25 χρόνια δημοσιογραφίας και την όποια πορεία και αν έχω κάνει...