ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Πονοκέφαλος για ΣΚΑΪ η αλλαγή ώρας του δελτίου ειδήσεων

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στον ΣΚΑΪ το «τελεσίγραφο» που πήρε τις προηγούµενες ηµέρες από τα media shops, τα οποία διαχειρίζονται τα -περιορισµένα έτσι κι αλλιώς διαφηµιστικά πακέτα για την τηλεόραση.
Οπως διαµηνύθηκε, θα πρέπει να µεταφέρουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων µία ώρα νωρίτερα, προκειµένου στο prime time να ενταχθούν όλα τα τηλεοπτικά shows κάθε είδους που αγόρασε το κανάλι τους προηγούµενους µήνες, αλλά δεν µπορούν να φέρουν τα αναµενόµενα διαφηµιστικά έσοδα αν δεν τοποθετηθούν χρονικά εκεί που πρέπει. Μάλιστα, τους έθεσαν και χρονοδιάγραµµα, που σχετίζεται µε το «Survivor», το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται µέσα στον..
 Φεβρουάριο, κάτι που σηµαίνει ότι έως τότε θα πρέπει να έχει γίνει και η χρονική µεταφορά του δελτίου.
Το πρόβληµα που αντιµετωπίζουν στο Φάληρο είναι σοβαρό, καθώς, αν µετατοπίσουν το δελτίο, θα βρεθούν «απέναντι» στο Star, που ήδη σηµειώνει αρκετά καλές επιδόσεις, ενώ σήµερα λειτουργούν χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισµό, µια που στις 9 έχει δελτίο µόνο η ΕΡΤ.
Αυτό σηµαίνει ότι το δελτίο του ΣΚΑΪ µε τη Σία Κοσιώνη ενδεχοµένως να κατρακυλήσει από πλευράς τηλεθέασης ακόµα περισσότερο και κατά συνέπεια θα µειωθεί ακόµα πιο πολύ η επιρροή του. Από την άλλη πλευρά, τα περιθώριά τους να αρνηθούν το αίτηµα των media shops είναι περιορισµένα, καθώς από εκείνα εξαρτάται η διαφηµιστική πίτα και, κατά συνέπεια, τα έσοδα που είναι απολύτως απαραίτητα για τη συνέχιση της οµαλής λειτουργίας του σταθµού.
- πηγή: parapolitika