ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Βγαίνει ξανά στα FM το Πρώτο Θέμα

Εντείνονται οι προετοιμασίες για το ραδιόφωνο της κυριακάτικης εφημερίδας
 
Το Πρώτο Θέμα θέλει λοιπόν οι δημοσιογράφοι του να πιάσουν ξανά τα μικρόφωνα, μετά το βραχύβιο εγχείρημά τους στους 98.9. Κάτι το οποίο δεν θα αργήσει να υλοποιηθεί, ήδη έχουν ξεκινήσει και οι προετοιμασίες για τα στούντιο του σταθμού.
Αξιοσημείωτο το ότι στο δυναμικό του Θέματος βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες ο Βασίλης Χιώτης, εκείνος που «έχτισε» ουσιαστικά το Βήμα 99.5. Και ο οποίος, λογικά, θα (πρέπει να) αναλάβει τη θέση του διευθυντή του σταθμού. Πραγματοποιούνται ραντεβού, να δούμε πόσο θα «ανοίξει» η βεντάλια ώστε να.. συμπεριλάβει και ανθρώπους, αμιγώς του ραδιοφώνου, εκτός του δυναμικού της εφημερίδας. Αν δεν το κάνουν, χάθηκαν.
Φουντώνει ο ανταγωνισμός στο ενημερωτικό ραδιόφωνο μια κι εκτός από το Πρώτο Θέμα ετοιμάζεται και η 24 Media να βγάλει στον αέρα ειδησεογραφικό σταθμό λίαν συντόμως. Έτσι, να ζεσταίνεται λίγο το πράγμα, να ανέβει ξανά το παρηκμασμένο ενημερωτικό ραδιόφωνο. Καλά τα νέα. 
- από το e-tetradio