ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Με «μαύρο» απειλείται το MEGA

Εξαντλήθηκαν οι αντοχές των εργαζομένων στη ροή του προγράμματος

Έντονη είναι η αίσθηση του επείγοντος στην περίπτωση του MEGA σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πλευρές, με εξαίρεση τους μετόχους του καναλιού!
Κυρίως όμως αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι η κόπωση των εργαζομένων που έχουν απομείνει στο σταθμό και στην ουσία έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του. Ειδικότερα του προσωπικού που εργάζεται στη ροή του καναλιού και χάρη σε αυτούς ο σταθμός εκπέμπει καθημερινά πρόγραμμα.
Ήδη όμως πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για αντίστροφη μέτρηση και εξάντληση..
των αντοχών, τόσο από τις συνέπειες της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους όσο και από τους χειρισμούς των μετόχων που δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.
Ως εκ τούτου το ενδεχόμενο να πέσει «μαύρο» είναι εξαιρετικά αυξημένο, ενώ σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις του καναλιού προς την εφορία με την καταβολή μιας μεγάλης δόσης… δημιουργεί πιεστικές συνθήκες και επιβάλλει την άμεση λήψη πρωτοβουλιών που θα δώσουν τέλος στο τέλμα, είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση.
 - από το enimerosi24