ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Βήμα: παραμένει ο Καρακούσης στη διεύθυνση...

...τουλάχιστον γι' αυτή την Κυριακή,  ενώ ο Ψυχάρης προαναγγέλλει αλλαγές στο κυριακάτικο φύλλο του ΔΟΛ

Χωρίς καμμία αλλαγή στην «ταυτότητά» του κυκλοφόρησε το Βήμα της Κυριακής, δηλαδή με εκδότη τον Σταύρο Ψυχάρη, διευθυντή τον Αντώνη Καρακούση και τους υπόλοιπους που απαρτίζουν την διευθυντική - αρχισυντακτική ομάδα.
Το Βήμα αυτή την Κυριακή είχε σαφώς λιγότερη ύλη, δηλαδή μόλις 40 σελίδες το κυρίως "σώμα" μαζί με τις "Νέες εποχές" και 48 το οικονομικό-πολιτιστικό - επιστημονικό κλπ  ένθετο.
Ο ίδιος όμως ο Σταύρος Ψυχάρης στο λακωνικό σημείωμά του στην πρώτη σελίδα, έκανε αναφορές σε Νέα Εποχή προαναγγέλλοντας αλλαγές:..
«Το Βήμα εισέρχεται από σήμερα σε μια νέα περίοδο, η οποία θα φέρει μεταβολές στο περιεχόμενο και στη διάταξη της ύλης του. Πρόκειται για αλλαγές που συνδυάζονται με πολλαπλασιασμό τω ν υπηρεσιών έντυπου και ηλεκτρονικού περιεχομένου. Το Βήμα, έτσι, επιβεβαιώνει και ενισχύει τη θέση του - πρώτο στη μάχη των ιδεών και πρώτο στη μάχη των ειδήσεων». Και τελευταίο στη μάχη των πληρωμών, θα συμπλήρωνε κάποιος από τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ...
Την ίδια ώρα οι κυκλοφορίες του Βήματος κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα πέριξ των 40.000 φύλλων. Αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η εφημερίδα πούλησε 37.000 φύλλα. Στον 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου οι εργαζόμενοι λένε ότι κάτι πρέπει να γίνει -και πολύ σύντομα- για να μην απαξιωθεί πλήρως το κυριακάτικο φύλλο του ΔΟΛ.