ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Στον ΔΟΛ μαθαίνουν ρώσικα...

Αρτούρ Νταβιντιάν - Ιβάν Σαββίδης τον Αύγουστο στη ΓΓ Ενημέρωσης
Upd
Τι δεν δέχτηκε ο Ψυχάρης

«Ολοι εδώ μέσα πρέπει να μάθουμε ρώσικα»! Αυτό έλεγαν μεταξύ τους -αστειευόμενοι (όσο μπορούν)- οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ μετά την κινητικότητα που παρατηρήθηκε χθες στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου και τις πληροφορίες ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Μάλιστα υπήρξαν διαρροές ότι έπεσαν και οι πρώτες υπογραφές για μια κατ΄αρχήν συμφωνία διάσωσης του ΔΟΛ, ανάμεσα στις εμπλεκόμενες τράπεζες, τον Σταύρο Ψυχάρη, την ελεγκτική εταιρεία Grand Thornton και την πλευρά Σαββίδη.
Aλλες πληροφορίες λένε πως χθες στη Μιχαλακοπούλου έγινε σύσκεψη για το μέλλον του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με τη συμμετοχή και του εκπροσώπου του..
επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν (συνόδευε τον επιχειρηματία στη διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειων). Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο τη διερεύνηση των δυνατοτήτων να εισέλθει ως επενδυτής στο  συγκρότημα ο Σαββίδης, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε οποιαδήποτε κατάληξη.
Εν αναμονή...

UPD  Mύλος...
Σύμφωνα με το enimerosi24 η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη προσφέρθηκε να βάλει 25 εκ ευρώ στον ΔΟΛ και ο Σταύρος Ψυχάρης αρνήθηκε, λέει, παρά τις πιέσεις από τον Καρακούση και τους υπόλοιπους!.. Ο οργανισμός περνάει στη φάση της εκκαθάρισης.
Eπίσης το enimerosi24 γράφει ότι τραπεζικές πηγές που γνωρίζουν τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη δήλωσαν, λέει, την έκπληξη τους από τη σφήνα που έκαναν διευθυντικά στελέχη του ΔΟΛ, τα οποία έχουν συγκροτήσει μια ομάδα και ζητούν από τις τράπεζες να μπλοκάρουν την ιστορία με τον Σαββίδη και έχουν προτείνει ένα δικό τους σχέδιο διάσωσης ζητώντας από τις τράπεζες να τους δώσουν τον έλεγχο του ΔΟΛ...