ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Nέες περικοπές μισθών και καταγγελίες στη Βουλή για «ιδιώτη διαφημιστή» στο ΑΠΕ


Μετά την ποινή της δεκαπενθήμερης αργίας στον οικονομικό διευθυντή του πρακτορείου (χωρίς να υπάρχει απόφαση του ΔΣ) και την παράνομη πρόσληψη εταιρείας ύστερα από διαγωνισμό για την αξιοπιστία του οποίου έχει υποβληθεί ερώτηση στη Βουλή ο διευθυντής του ΑΠΕ Ηλίας Μάτσικας προχώρησε στην κατάργηση του Τμήματος Μάρκετινγκ του πρακτορείου!
Ταυτόχρονα, χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα ο αρμόδιος υφυπουργός Γ. Πεταλωτής και το υπουργείο Οικονομικών στο εάν συμπεριλαμβάνεται το ΑΠΕ στις ΔΕΚΟ, ο διευθυντής του πρακτορείου ανακοίνωσε επισήμως ότι περικόπτεται κι άλλο ένα 10% στους μισθούς, προκαλώντας έκρηξη στους εργαζομένους του ΑΠΕ, που διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα σε νέα τους -την έκτη από την ανάληψη των καθηκόντων του Μάτσικα- Γενική Συνέλευση, όπου αποφάσισαν συνεχείς στάσεις εργασίας.
Στο μεταξύ, με νέα ερώτηση ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης για τα ΜΜΕ Σίμος Κεδίκογλου καταγγέλλει ότι, ενώ ο διευθυντής του πρακτορείου κατήργησε το Τμήμα Μάρκετινγκ, μεταθέτοντας όλους τους υπαλλήλους στο λογιστήριο, «ενεφανίσθη στο ΑΠΕ ιδιώτης διαφημιστής, ο οποίος μάλιστα....πληρώνεται με εντολές πληρωμής, χωρίς συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας» και ερωτά τον υφυπουργό κ. Πεταλωτή αν «έχει την έγκρισή του η κατάργηση του Τμήματος Μάρκετινγκ του ΑΠΕ και τι ακριβώς προσφέρει ο ιδιώτης διαφημιστής στο ΑΠΕ».

-από τις Τυπολογίες / Παρόν