ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μega-λο λάθος η αγωγή κατά του fimotrο





Εκαναν το λάθος στο Mega (ο διευθυντής ειδήσεων Παναγιωτόπουλος, η Τρέμη, ο Πρετεντέρης και ο Καψής) και κατέθεσαν αγωγή εκατομμυρίων ευρώ κατά του blog fimotro και του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη (τον κατονομάζουν ως διαχειριστή του ιστολογίου). Κι όλα αυτά γιατί λέει η δημοσκόπηση του fimotro με το ερώτημα «ποιός δημοσιογράφος (του Mega) γλείφει καλύτερα την κυβέρνηση» προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή τους. Και λέμε ότι έκαναν λάθος διότι:
Πρώτον με την αγωγή κάνουν διάσημο το fimotro και την καλύτερη διαφήμιση στο μπλογκ το οποίο υποτίθεται ότι θέλουν να φιμώσουν, μετατρέποντάς το αυτόματα σε σύμβολο αντίστασης ενάντια στην κατευθυνόμενη ενημέρωση ενώ αυτόματα ηρωοποιούν και τον (όποιο) διαχειριστή του.
Δεύτερον η αγωγή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων κατά του διευθυντή ειδήσεων του Mega και των δημοσιογράφων (παρουσιαστών –σχολιαστων) του δελτίου και συσπείρωσε όλη την μπλογκόσφαιρα εναντίον τους. Όχι ότι κάποιος.... σοβαρός υποστήριζε το καθεστωτικό κανάλι αλλά ακόμη κι όποιος αδιαφορούσε για τα παιχνίδια τους τώρα είναι σίγουρο οτι θα τον βρουν απέναντι τους.