ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κ. Τσολάκης: «Δεν θα διώξουμε τις σταθερές αξίες από τον ΑΝΤ1»

-Πράσινο φως για την επόμενη σεζόν πήραν οι εκπομπές «Πλάκα κάνεις» και «Ράδιο Αρβύλα»

- Απλήρωτοι για 4 μήνες οι συντελεστές του ΟΛΑ 11.
Τελεσίγραφο Θέμου σε Χόλαντ και Λάτσιο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στάση Media» στο ΒΗΜΑFM 99,5 που παρουσιάζουν ο Κοσμάς Βίδος και η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν ο Κώστας Τσολάκης, υπεύθυνος Τύπου του ομίλου Antenna, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα πρόκειται να γίνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου την επόμενη σεζόν, αλλά και το πώς θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της τρέχουσας. Ο Κ. Τσολάκης μίλησε για το μέλλον των Γιώργου Παπαδάκη, Σπύρου Χαριτάτου, Γιώργου Καραμέρου και Ευγενίας Μανωλίδου, ενώ αποκάλυψε πως το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν πήραν ήδη η εκπομπή «Πλάκα κάνεις» και το «Ράδιο Αρβύλα».
Την ίδια ώρα ο Θέμος Αναστασιάδης έστειλε τελεσίγραφο στους Αλεξάντερ Χόλαντ και Γιάννη Λάτσιο αναφέροντας πως υπάρχει κίνδυνος η εκπομπή ΟΛΑ 11 να μην είναι συνεπής στο ραντεβού της κάθε Δευτέρα στον ΑΝΤ1. Ο λόγος είναι ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι τεχνικοί και....η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής. Σε επιστολή του ο Θέμος παρουσιάζει τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την μη καταβολή των δεδουλευμένων, προειδοποιώντας ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η εκπομπή για τεχνικούς λόγους να μην μπορέσει να βγει στον «αέρα».