ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σοκ στο ΕΘΝΟΣ και στο δημοσιογραφικό κόσμο για τον θάνατο του Ηλία Ματθαίου



«Εντατικοποίηση της δουλειάς, πίεση , καταπίεση και έτσι χάσαμε στο «ΕΘΝΟΣ» τον αγαπημένο μας συνάδελφο Ηλία Ματθαίο
(...) Ο Ηλίας ήταν ευαίσθητος πολύ . Αλλά δεχόταν και πίεση, που δεν την άντεξε, η λαβωμένη του καρδιά. Αυτή που μας χωρούσε όλους. ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ και ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.... ΚΑΚΟ, ΑΥΤΟ... Οργίζονταν τα αφεντικά. Την άλλη μέρα ,άρχιζαν την πίεση. Ο ΗΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ...
Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου στο ιστολόγιο peiratikoreportaz για τον Ηλία Ματθαίο που «έφυγε» χθες το βράδυ σε ηλικία 52 ετών.
Ο αδόκητος θάνατος του δημοσιογράφου προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους στον ΠΗΓΑΣΟ ενώ πολλοί προχώρησαν και σε καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.
Διαβάστε όλα όσα γράφει η Χριστοδουλίδου στο peiratiko:...

«Ενας φίλος πολύ καλός, πραγματικό παλικάρι, λεβέντης, αγωνιστής, εξαίρετος, ο Ηλίας Ματθαίος απο την εφημερίδα μας, το " ΕΘΝΟΣ" έφυγε, χτες το βράδυ, απο κοντά μας !!! Η καταπίεση , η φόρτιση, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών , όλα όσα βιώνουμε οι δημοσιογράφοι σε όλα τα ΜΜΕ έγιναν η αιτία να φύγει ο Ηλίας μας, τόσο νωρίς .... Ας ακούσουν εκεί στο σωματείο μας κι ας....αντιληφθούν ότι η ζωή ενος δημοσιογράφου κρέμεται απο μια κλωστούλα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, όπως και κάθε εργαζόμενου σε τούτη την έρημη χώρα. Ο Ηλίας μας ήταν ευαίσθητος πολύ . Αλλά δεχόταν και πίεση, που δεν την άντεξε, η λαβωμένη του καρδιά. Αυτή που μας χωρούσε όλους. ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ και ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.... ΚΑΚΟ, ΑΥΤΟ... Οργίζονταν τα αφεντικά. Την άλλη μέρα ,άρχιζαν την πίεση. Ο ΗΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΛΙΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ .... ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΩ, ΠΟΤΕ. ΘΑ ΤΗΝ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ !!! Ηλία μου, καλέ μας φίλε ,αδελφέ μας καλό σου ταξίδι...»