ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αντιδράσεις για τις νέες (επιλεκτικές) απολύσεις στον ΣΚΑΙ

-ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
- ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥΚΗΣ


«Σήμερα το πρωί μου ανακοινώθηκε απόλυση από το Ρ/Σ ΣΚΑΙ 100.3. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε». Αυτό αναφέρει στο site του ο Αρης Χατζηστεφάνου που ήταν από τους ελάχιστους που αρνήθηκαν να υπογράψουν τις περιβόητες περικοπές μισθών στις οποίες είχε προχωρήσει προ καιρού ο όμιλος Αλαφούζου στον ραδιοσταθμό του Φαλήρου και γι αυτό πολλοί μίλησαν για επιλεκτική απόλυση λόγω και «ιδεολογικών αποκλίσεων». Ο δημοσιογράφος παρουσίαζε την εκπομπή «Infowar» ενώ είναι, μαζί με την Κατερίνα Κιτίδη, εκ των δύο συντελεστών του ντοκιμαντέρ για την κρίση με τίτλο «Debtocracy». Η αιτιολογία της απόλυσης τού Αρη Χατζηστεφάνου ήταν οι περικοπές προγράμματος…
Την ίδια ώρα η διοίκηση του ΣΚΑΙ προχώρησε και σε απολύσεις διοικητικών και τεχνικών που εργάζονταν στον τηλεοπτικό σταθμό ενώ απολύθηκε και στο ραδιοσταθμό Μελωδία 99,2 του ομίλου Αλαφούζου η Όλγα Λασκαράτου.
Την αντίθεσή του στις απολύσεις εξέφρασε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Θύμιος Καλαμούκης που.... οργισμένος είπε ότι εργαζόμενοι σαν τον Χατζηστεφάνου είναι απαραίτητοι σε κάθε ΜΜΕ για την σωστή ενημέρωση του πολίτη.
Ο Καλαμούκης πριν από λίγες ημέρες είχε φιλοξενήσει τον Χατζηστεφάνου στην εκπομπή του όπου μίλησαν αναλυτικά για ντοκιμαντέρ «Debtocracy».