ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο υπουργός Εxpress Service και ο Αρμένης σύμβουλος



Με δύο αποκαλύψεις που «καίνε» τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου κυκλοφόρησε το Πρώτο Θέμα. Ο Παπακωνσταντίνου χαρακτηρίζεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ως «Υπουργός Εxpress Service» καθώς όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα έδωσε συγχωροχάρτι στον ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρείας οδικής βοήθειας.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει με σχετικά έγγραφα, ότι την ώρα που ο Γ. Ραπτόπουλος της Εxpress Service είναι ο μεγαλύτερος οφειλέτης του δημοσίου (χρωστάει 70 εκατ.), ο υπουργός προσπάθησε να του διαγράψει δύο φορές τα χρέη ενώ του αποδέσμευσε τις καταθέσεις επιτρέποντάς του να μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία της υπό πτώχευση εταιρείας του.
Η άλλη αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος αφορά το θέμα της εταιρείας στην οποία ανέθεσε το υπουργείο Οικονομικών την δουλειά για την εξεύρεση 50 δισ ευρώ μέσω των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας. Η εφημερίδα κάνει λόγο για εταιρεία.... φάντασμα που δημιουργήθηκε από ένα Αρμένη πριν από δύο μήνες με κεφάλαιο μιας λίρας και έδρα μια αποθήκη στο Λονδίνο!..