ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Θα «παίξει» τελικά στο Μega το ρεπορτάζ για την Express Service;

Διαψεύδεται από τη διεύθυνση ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega ότι υπήρξε παρέμβαση να κοπεί το ρεπορτάζ για τις οφειλές και της διαγραφής χρεών του Γ. Ραπτόπουλου, ιδιοκτήτη της Express Service.
Το θέμα αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και προκάλεσε ερωτηματικά για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Όπως γράφει η iefimerida.gr το κανάλι της Μεσογείων απέσυρε το ρεπορτάζ που είχε προετοιμάσει ο δημοσιογράφος Θάνος Πασχάλης (έρευνα στην Εφορία Καλλιθέας για τις οφειλές του μεγαλοεπιχειρηματία) διότι κρίθηκε ότι τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν ήταν ολοκληρωμένα αφού φαίνεται ότι προκύπτουν νέες πτυχές για το ίδιο θέμα από τη Βόρεια Ελλάδα. Όπως διευκρινίζει το κανάλι, η έρευνα συνεχίζεται και στη Μεσογείων διαβεβαιώνουν ότι σύντομα το....ρεπορτάζ θα προβληθεί -σε κάθε περίπτωση- από το κεντρικό δελτίο.