ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Ξέρετε για ποιο λόγο πήγε στο Ντουμπάι ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Αμέσως, πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο επειδή τον είδατε στο Ντουμπάι να διασκεδάζει και να κάνει σαφάρι. Για δουλειά είχε πάει (ρε).
Ορίστε, δύσπιστοι άνθρωποι, το λέει ο ίδιος στο enikos: «Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και.. βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα».
Πιο αποστομωτική απάντηση στους κακεντρεχείς, δεν μπορούσα να φανταστώ και να ευχαριστηθώ, το ομολογώ. Και διευκρινίζει πως ήταν «καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια». Και καταλήγει: «Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!».
Επίσης, να ξέρετε όλοι σας, ότι ούτε ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε στο Ντουμπάι για να διασκεδάσει ξέφρενα! Αυτός πήγε εκεί για να προπονηθεί. Το έγραψε το Εllinika Hoaxes που μας διασκεδάζει απίστευτα με την ελαφρότητά του ως site: «ο Έλληνας τενίστας προπονείται στο Ντουμπάι ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου του 2020 πραγματοποιώντας την προετοιμασία του για το φετινό Αυστραλιανό Όπεν».
Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια!

Δημήτρης Κανελλόπουλος / efsyn