ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Αστυνομική βαρβαρότητα κατά νεαρών στην Καρδίτσα

BINTEO

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που καταγράφει ακόμη ένα περιστατικό καταστολής κατά νεαρών, αυτή τη φορά με πρόσχημα τα μέτρα κατά του κορονοϊού.
Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, όταν.. αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε δύο νεαρά άτομα σε κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Στο βίντεο καταγράφεται ένας από τους δύο αστυνομικούς να έχει ρίξει μια κοπέλα στο έδαφος και να της περνάει χειροπέδες. Η κοπέλα τους φωνάζει να την αφήσουν.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί στις φωνές των περίοικων που τους καλούσαν να αφήσουν τα νεαρά παιδιά αντέδρασαν με τον ένα να φωνάζει... ενισχύσεις. Αυτόπτες μάρτυρες φώναζαν από τα μπαλκόνια, ενώ άλλοι έσπευσαν στο σημείο για να πείσουν τους αστυνομικούς.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ζευγάρι νεαρών που τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, ενώ το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί πριν τις 9 το βράδυ που δεν ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι και τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα.
Η αστυνομία δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής θέση για το νέο ακραίο περιστατικό.