ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

«Κατάντια Μητσοτάκη και Κεραμέως»


Πως σχολίασε ο Τσίπρας την εικόνα μαθητών που κάνουν τηλεκπαίδευση σε καφενείο

Βολές εναντίον της κυβέρνησης και ειδικότερα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις εικόνες που δείχνουν μαθητές να μοιράζονται δύο κινητά τηλέφωνα στην αυλή καφενείου σε μία προσπάθεια να παρακολουθήσουν την τηλεκπαίδευση (δείτε ΕΔΩ).
«Η εικόνα αυτή δυστυχώς δεν είναι..

από κάποια τριτοκοσμική χώρα. Είναι από την Ελλάδα της κυβέρνησης των «αρίστων»», σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η κατάντια αυτή είναι κατάντια του κ. Μητσοτάκη και της κας Κεραμέως. Είναι όμως, δυστυχώς, ταυτόχρονα και κατάντια της χώρας» σχολιάζει και προσθέτει: «Εδώ και έξι μήνες ήξεραν ότι θα έρθει δεύτερο κύμα. Και αντί να προετοιμαστούν, αυτοθαυμάζονταν».
«Για ακόμη μία φορά η πολυδιαφημισμένη τηλεκπαίδευση μετατρέπεται σε φιάσκο, αφήνοντας μαθητές να περιμένουν μάταια με τις ώρες μπροστά στην οθόνη και πολλούς γονείς να έχουν χάσει μαζί με μία ημέρα από τη δουλειά τους και την υπομονή τους», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.
Κλείνοντας, αναφερόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας σημειώνει: «οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Πάλι καλά που κάτι άρχισαν τελευταία να καταλαβαίνουν, ότι υπάρχουν πολίτες εξαρτημένοι από το μισθό τους...».