ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Ο Πέτρος Κατσάκος και ο υπάλληλος της ΝΔ

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κατσάκος τοποθετείται μετά την επικριτική ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με άρθρο του "Εθελοντισμός, ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού".
Ο Π. Κατσάκος σημείωνε στο άρθρο του (στην "Αυγή") πως οι εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης στον χώρο της Δημόσιας Υγείας και οι ευθύνες της για τις τραγικές ελλείψεις στο ΕΣΥ, δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τον εθελοντισμό δέκα νοσηλευτριών.
Ο Π. Κατσάκος, αναρτώντας και χαρακτηριστική φωτογραφία του από δημοσιογραφική αποστολή, γράφει για την ανακοίνωση της ΝΔ:
"Μόλις είδα πως η ΝΔ με τίμησε με ανακοίνωση για το άρθρο μου "Εθελοντισμός, ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού " στο οποίο σημείωνα πως οι εγκληματικές επιλογές της κυβερνησης στον χώρο της Δημόσιας Υγείας και οι ευθύνες της για τις τραγικές ελλείψεις στο ΕΣΥ, δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τον εθελοντισμό δέκα νοσηλευτριών.
Ακολουθεί το σχόλιο του γρ. Τύπου της ΝΔ:
ΝΔ: «Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών»
"Το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αθλιότητα με τους τάφους, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Σήμερα έβαλε στο στόχαστρο τους εθελοντές που με αυτοθυσία έσπευσαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που δίνουν μάχη για τη ζωή. Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών και ως πολιτικές ύαινες ποντάρουν στην καταστροφή για να ανακάμψουν πολιτικά. Και φροντίζουν να το δείχνουν καθημερινά".

Με λίγα λόγια κάποιος υπάλληλος του κυβερνώντος κόμματος έρχεται και με αποκαλεί ύαινα κατηγορώντας με προσωπικά πως ποντάρω στην καταστροφή. Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω αυτον τον υπάλληλο της ΝΔ και να του μιλάω με τις ώρες για το τι σημαίνει κοινωνία των πολιτών, τι σημαίνει αλληλεγγύη, τι σημαίνει ανθρωπισμός και τι σημαίνει δημοσιογραφία για τον άνθρωπο και τον πολίτη όπως ακριβώς τα υπηρετώ από το 1993 μέχρι και σήμερα. Ίσως να μάθαινε κάτι από την συζήτησή μας αυτή ο υπάλληλος της ΝΔ. Στην διάθεσή του πάντα."