ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Αποχώρησε από τον όμιλο της 24Media o Hλίας Αναστασιάδης

Αποχώρησε από τον όμιλο της 24Media o Hλίας Αναστασιάδης έπειτα από εννέα χρόνια
Ο Ηλίας Αναστασιάδης, είχε διατελέσει Editor in Chief του αθλητικού Contra.gr και του ανδρικού lifestyle site Oneman.gr.
Ο ιδιος έγραψε στη σελίδα του στο fb:
"Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο για την 24Media. Το πρώτο ήταν.. για λογαριασμό του τρομερά υποτιμημένου Cosmo.gr, τον Αύγουστο του 2011 και είχε να κάνει με το μουστάκι του Kiedis των RHCP. Άρα αυτό σίγουρα θα είναι ένα πιο σοβαρό κείμενο.
Ήρθα στην 24 με ένα μαλλί που ακόμα ρωτάω τον Μάνο, τον Χρήστο, τον Πάνο, τον Γρηγόρη, τον Θοδωρή, τον Τριαντάφυλλο γιατί βλέποντας το, δε με σάπισαν στο ξύλο. Ή έστω γιατί δε με κουρεψαν.
Φεύγω εννιά χρόνια μετά, με καλύτερο μαλλί, μπαμπάς 23 ημερών, έχοντας βγάλει το αραχνιασμένο δίπλωμα αυτοκινήτου από ένα συρτάρι του πατρικού μου, χρόνια πρώην εξαρτημένος, συγγραφέας ενός βιβλίου (σχεδόν βέβαιος ότι δε θα υπάρξει δεύτερο), με εκατοντάδες κείμενα στην πλάτη, με θητεία ως διευθυντής σύνταξης σε δύο τεράστια brands όπως το Oneman και το Contra με δημοσιογράφους, γραφιάδες και χαρακτήρες αντικειμενικά από το πάνω πάνω ράφι, με μια γαμάτη εμπειρία στο ραδιόφωνο (Rec/News 247), γενικώς φεύγω άλλος άνθρωπος, πολύ καλύτερος και πολύ πιο χρήσιμος άνθρωπος.
Αυτή είναι η ανταμοιβή οταν για τόσα χρόνια δουλεύεις εμμονικα για μια εταιρία, χωρίς 9-5 λογική αλλά κολλημένος ψυχαναγκαστικά στη δημιουργία. Με τις πολλές καλες μέρες και εννοείται, με τις πολύ λιγότερες κακές.
Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην 24, δηλαδή στους ανθρώπους της (ξέρετε, οι εταιρίες είναι άνθρωποι, δεν είναι νίον μαρκίζες και φάνσι λόγκο) για όλα τα παραπάνω. Και πολλά περισσότερα".