ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ο Ν. Σοφιανός ζητά την άμεση παραίτηση της αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ...

...για το σχόλιο της «κατσαρίδες και τρωκτικά»

Την «άμεση παραίτηση» της Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων Αλεξίας Εβερτ σχετικά με το σχόλιο που έκανε για “κατσαρίδες” και “τρωκτικά” του ΚΚΕ, ζητά ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας.
Η αρθρογράφος των «Νέων».. Πέπη Ραγκούση ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία από την υποδειγματική συγκέντρωση του ΚΚΕ (αποστάσεις, μάσκες κλπ) στη Βασιλίσσης Σοφίας σχολιάζοντας: «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας».
Κάτω από αυτή την ανάρτηση σχολίασε και η Αλεξία Εβερτ, δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη και αντιδήμαρχος, γράφοντας. «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».
Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Σοφιανού που ζητά την παραίτηση της Αλεξίας Εβερτ:
«Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Αλεξία Έβερτ, με κατάπτυστες δηλώσεις, χαρακτήρισε “κατσαρίδες” και “τρωκτικά” τα μέλη του ΚΚΕ, που διαδήλωσαν χθες στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δείχνουν το ήθος και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που έχουν επιλέξει ορισμένοι από τον χώρο της ΝΔ.
Μετά από αυτές τις άθλιες δηλώσεις είναι αυτονόητο το αίτημα των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ για άμεση παραίτηση της συγκεκριμένης Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων.
»