ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Ποιος επιχειρηματίας ενεργοποιείται στα media

Το ενδιαφέρον των αναγνωστών τράβηξε το σχόλιο της στήλης dark room  του σάιτ newmoney.gr για την κόρη μεγαλοτραπεζίτη που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με γόνο εφοπλιστικής δυναστείας, δημιουργώντας όμως και απορίες, τις οποίες η στήλη σπεύδει να ξεκαθαρίσει.
***
Πρόκειται για την κόρη του πρώην.. διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Τάκη Αράπογλου, Μαρίκα η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον Αντώνη Λαιμό. Για όσους ασχολούνται με τα… ληξιαρχικά, ο κ. Τάκης, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το όνομά του για τον θώκο του υπουργού Οικονομίας (φήμη την οποία η στήλη προσπερνάει με άνεση γιατί δεν ισχύει), είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.
***
Είναι γεγονός πως υπάρχει σπουδή των εκδοτών για τις οικονομικές ιστοσελίδες. Από κοντά και επιχειρηματίες που αρέσκονται στην ενασχόληση με τα media. Οπως μας πληροφορεί το dark room του σάιτ newmoney.gr, ο Κοπελούζος φτιάχνει και ιστοσελίδα για την ενέργεια σε συνεργασία με δημοσιογράφο που έχει κι άλλο οικονομικό σάιτ. Οι λόγοι, προφανείς!