ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΚΚΕ και ΚΝΕ προσέγγισαν την αμερικάνικη πρεσβεία με τήρηση των μέτρων προστασίας

Αγωνιστικό γιορτασμό του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου πραγματοποίησε το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στην αμερικάνικη πρεσβεία και το πάρκο Ελευθερίας με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας. 
Οι διαδηλωτές έφτασαν μεμονωμένα στο σημείο, χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν έξω από την.. αμερικανική πρεσβεία, καθώς υπήρχαν κλούβες της ΕΛ.ΑΣ.
Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ωστόσο προχώρησαν μόνο σε συστάσεις και σε αυστηρή παρακολούθηση όσων συμμετείχαν στην πορεία. Μάλιστα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνομιλία που είχε με τον επικεφαλής της Αστυνομίας που ήταν στο σημείο, είπε πως οι διαδηλωτές θα τηρήσουν τα μέτρα και θα αποχωρήσουν. Στη συνέχεια πορεύτηκαν, τηρώντας τις αποστάσεις, προς το πάρκο Ελευθερίας.
«Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σε ζωή, υγεία, δουλειά - Τιμάμε το Νοέμβρη στο δρόμο του αγώνα» έγραφε το πανό των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που «έσπασαν» στην πράξη την κυβερνητική απαγόρευση των συναθροίσεων και του αγωνιστικού γιορτασμού της 17ης Νοέμβρη στέλνοντας το μήνυμα ότι «οι αγώνες του λαού για υγεία, δουλειά, ζωή ούτε απαγορεύονται ούτε αναστέλλονται».
(foto: zoornalistas)