ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΡΤ τον έδιωξε αλλά αναγκάζεται να τον φέρει πίσω


Αυτά παθαίνεις όταν αλλάζεις προϊσταμένους χωρίς επαρκή αιτιολογία και, προφανώς, παρατύπως. Ετσι η διοίκηση της ΕΡΤ αναγκάζεται να προχωρήσει σε «συμμόρφωση σε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών» για την «τοποθέτηση στη θέση Προϊσταμένου του Τμήματος.. Ηχογραφήσεων Μουσικών Συνόλων».
Η ΕΡΤ επαναφέρει στα Μουσικά Σύνολα τον Μιχάλη Συγλέτο, στη διεύθυνσή τους, μια και το Πρωτοδικείο θεώρησε ως «προδήλως εσφαλμένη» την αντικατάστασή σου και την τοποθέτηση του Σωτήρη Παναγιώτου εκεί, ως νέο Προϊστάμενο (στα Μουσικά Σύνολα).
Τι να κάνει και η ΕΡΤ, στο τέλος πάει να πει κάτι κι αυτή, να χρυσώσει το χάπι, να δείξει πως παραμένει ισχυρή: «Η παρούσα απόφαση ουδόλως περιορίζει κατά τα λοιπά το δικαίωμα της ΕΡΤ-Α.Ε. να ρυθμίζει κάθε θέμα της διοικητικής λειτουργίας της, σύμφωνα με το νόμο και τους ισχύοντες εσωτερικούς κανονισμούς».
Ο Μιχάλης Συγλέτος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κάνοντας αγωγή και δικαιώθηκε. Το ίδιο πιθανότατα θα συνέβαινε και με πολλούς άλλους στην ΕΡΤ, πολλές αποφάσεις της Διοίκησης ίσως να ελέγχονται για τη νομιμότητά τους.
- πηγή: e-tetradio