ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Η μαύρη νύχτα των Στρατηγών στην ΕΛΑΣ


Ναι, στις 17 Νοεμβρίου 2020, η Αστυνομία πιάστηκε στον ύπνο.
Παρά την γενική επιφυλακή από τις επτά το πρωί, τους πέντε χιλιάδες αστυνομικούς που διατέθηκαν για τα μέτρα της 17ης Νοέμβρη, την νομική κάλυψη της πλήρους απαγόρευσης συγκεντρώσεων πέραν των τριών ατόμων, των βαθυστόχαστων σχεδίων δράσης που άλλαξαν τέσσερις φορές,.. μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας, το ΚΚΕ κατόρθωσε να πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις, όχι μία αλλά τρείς φορές διαδοχικά, φτάνοντας στο τέλος να «καταλάβει» και τα Προπύλαια, με περισσότερα από 1.500 μέλη του, που έφτασαν εκεί χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό.
Και όλα αυτά όταν οι δυνάμεις που είχαν παραταχθεί στο Κέντρο της Αθήνας δεν είχαν να αντιμετωπίσουν παράλληλα κανένα επικίνδυνο μέτωπο, όπως για παράδειγμα μια μαζική κινητοποίηση αντιεξουσιαστών και “μπαχαλάκηδων”.
Και αυτά είναι τα επιχειρησιακά δεδομένα, όσο και αν προσπάθησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χθες το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, να… λειάνει τις γωνίες.
- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου του Θάνου Σωτήρη στο σάιτ astinomiko ΕΔΩ