ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης οι 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη

Αποφασισμένες να μείνουν στην «κόκκινη» Θεσσαλονίκη για όσο χρειαστεί δηλώνουν οι 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη με εξειδίκευση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κατά την άφιξή τους στο Ιπποκράτειο το πρωί της Πέμπτης.
Οι νοσηλεύτριες που εθελοντικά θα μείνουν στην πόλη που πλήττεται από τον κορωνοϊο και θα προσφέρουν.. τις υπηρεσίες τους στις ΜΕΘ του νοσοκομείου για όσο χρειαστεί, κατά την άφιξή τους στο Ιπποκράτειο δεν προχώρησαν σε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, ωστόσο σχημάτισαν το σήμα της νίκης κατά την είσοδό τους στο νοσοκομείο.
Ο πρόεδρος εργαζομένων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Χρήστος Τζελέπης, μιλώντας στο ThessToday.gr ευχαρίστησε τις 10 νοσηλεύτριες που έφυγαν από την Κρήτη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ πρόσθεσε ότι ακόμη 5 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης από το Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να υποστηρίξουν κι αυτές το «Ιπποκράτειο». Οι ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου είναι γεμάτες, ενώ και το ΑΧΕΠΑ που ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την εφημερία του, είχε 90 εισαγωγές, 2 διασωληνώσεις, 20 ύποπτα κρούσματα ενώ οι γεμάτες κλίνες ΜΕΘ έφτασαν τις 42.
Άλλες έξι νοσηλεύτριες και ένας νοσηλευτής αναμένεται να έρθουν από το Άργος και τα Ιωάννινα αντιστοίχως για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 
-πηγή:ThessToday.gr