ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ν. Καραθανασόπουλος: Τι διασπορά έγινε με το συνωστισμό των αστυνομικών δυνάμεων;

Στα χθεσινά γεγονότα κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου από το ΚΚΕ, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.
O βουλευτής είπε ότι, όπως και στην πρώτη συγκέντρωση, έτσι και στην δεύτερη το μεσημέρι στα Προπύλαια όπου υπήρξε η παρέμβαση της αστυνομίας, το ΚΚΕ, τηρούσε όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό..Απαντώντας στο γιατί, ενώ είχαν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις, το ΚΚΕ δεν υπάκουσε, είπε ότι «οι αγώναες δεν αναστέλλονται».
«Η κυβέρνηση πρέπει να δει καθαρά τι διασπορά έγινε στο συνωστισμό των αστυνομικών δυνάμεων όπου δεν τηρείται κανένα μέτρο», τόνισε μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6».
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, όπως είπε «και το μεσημέρι θα ήταν μια χαρά τα πράματα. Δεν υπήρχε καμία πρόκληση,αυτοί που προκάλεσαν και με ύπουλο τρόπο ήταν οι δυνάμεις καταστολής. Η δουλειά της αστυνομίας, δεν είναι να επιτίθεται πισώπλατα και ούτε να κυνηγάνε τον κόσμο που πήγαινε σπίτι του».
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου βγήκε εκτός ελέγχου και φώναξε πως «η πολιτική μ@λ@κί@ έχει τα όριά της», είπε ότι «ήταν μια στιγμή που υπήρχε μια ένταση μέσα στην αίθουσα...»
Ο βουλευτής του ΚΚΕ, εξήγησε ότι εξοργίστηκε, καθώς όπως είπε «ο προηγούμενος ομιλητής αναφερόταν στα γεγονότα, χωρίς να λαβαίνει υπόψιν του το όργιο της βίας και της αστυνομοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας. Είχε μείνει στα πρωινά. Δεν είχε ανανεώσει την κασέτα του είχε μείνει στην πρωινή κασέτα».